ELS POBLES, ON TOT COMENÇA. per Montserrat Garrido

Sant Pol de Mar, vila marinera amb 5.100 habitants durant els mesos d’octubre a Juny  i al voltant dels 20.000 Juliol i agost. Petita població amb unes necessitats bàsiques a cobrir i molt diferenciades entre dues temporalitats.

Aquest és un dels reptes que tinc com alcaldessa i, moltes vegades, difícil d’assolir amb l’exigència que massa sovint alguns usuaris demanen. 

Els alcaldes/ alcaldesses dels petits municipis tenim molts reptes davant les problemàtiques que van sorgint al llarg de la legislatura, però la proximitat amb el vilatà fa que les puguem resoldre amb més facilitat. Aquesta proximitat et dóna una gran avantatja a l’hora de programar i fer pressupostos, doncs els veïns et van desgranant les necessitats o les  mancances que ells observen. Els vilatans són els nostres ulls al 100 % de la nostra vila.

A banda de la temàtica local en quant als serveis que oferim per tenir les necessitats bàsiques cobertes, sempre volem oferir serveis que afavoreixin i facilitin la vida als nostres convilatans.

Els ajuntaments desenvolupem un paper central  al sistema institucional democràtic. Hem demostrat que com institucions de govern que som , hem assumit de forma natural posicionaments inequívocament polítics.

Nosaltres , els alcaldes i alcaldesses de Catalunya dels pobles petits, al ser un govern de proximitat podem explicar amb naturalitat la complicitat que tenim amb el Govern de la Generalitat, i la nostra implicació amb la política que aquests moments estem vivint.

Als Ajuntaments no solsamènt treballem per el poble a on exercim l’alcaldia, si no que amb la força del món municipal de la mà de milers d’homes i dones expressem la voluntat d’aquest país.

És molt important participar a la política local,com a regidor/regidora o alcalde/alcaldessa,  per poder entendre com funciona l’administració i el perquè de moltes actuacions que a vegades és critiquen. No n’hi ha prou amb ser un simple observador, si no ser una persona activa oferint i estar al servei dels convilatans. Us ho recomano

La satisfacció de treballar per la teva gent a nivell local i nacional és immensa

Montserrat Garrido i Romera


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s