Tots som CDR

DaZ9q_2UMAAxt2s

Catalunya, 30 de setembre del 2017. Ens situem a 24 hores del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya. 

Sota l’amenaça de l’Estat espanyol de tancar totes les escoles per impedir que la ciutadania es pogués expressar davant les urnes, grups de mares, pares, avis, i veïns de cada escola passàvem el dia i la nit de (dissabte a diumenge) protegint cada punt de votació a cada barri. Ho fèiem organitzant tallers i tot tipus d’activitats lúdiques per així mantenir l’escola oberta. És aquí on va néixer la flama dels CDR que actualment coneixem.

Catalunya, 1 d’octubre del 2017.

Era el dia. El dia que tant havíem esperat. Les escoles obrien les portes plenes d’urnes i paperetes perquè la gent votés. Estaven plenes de democràcia. Els “CDR” (sense tenir sigles) plantaven cara, i pacíficament, permetien que poguéssim votar tot I la violència policial que vam patir aquell dia. Aquesta va ser la primera gran victòria.

Arran d’aquí, aquests grups pacífics de mares, pares, avis…etc. Es van organitzar sota les sigles CDR (Comitès de Defensa de la República).

Dit de manera resumida, els CDR són assemblees transversals de veïns que tenen l’objectiu de defensar la República Catalana des de la NO-VIOLÈNCIA.

Actualitat.

L’Estat espanyol està fent tot el que pot per tractar de dissoldre’ls, per tractar de dissoldre’ns. Ho estan fent acusant i jutjant a membres dels CDR’s per Rebel·lió, Sedició i Terrorisme. Si, si, estan comparant a la gent que va defensar les escoles l’1 d’octubre amb el terrorisme d’ETA i el jihadisme. Estan comparant i jutjant a la gent que va permetre que el poble de Catalunya s’expressés amb els que fan atemptats terroristes.

Per què ho fan? La resposta és fàcil. L’Estat espanyol s’ha adonat que per cada nou pres polític, són més els catalans que decideixen sortir al carrer i protestar. És per això que ara van a per nosaltres, a per la gent de carrer que solament hem defensat l’escola del nostre barri i que ara volem defensar el nostre país. Van a per la gent “de carrer” perquè creuen que som febles. Però del que no s’han adonat és de què això ja no ens fa por, de què som un poble perfectament coordinat i organitzat que no permetrà tornar a ser sotmès a cap tipus de dictadura.

 

PD: Això és terrorisme segons l’Estat espanyol.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s