SÓC UN MALPENSAT? per Jordi Monrós

Mural3.jpg

Digueu-me primmirat però el fet que l’equip de govern de l’Hospitalet (a mans dels socialistes des de fa més de 40 anys- que ja són anys!) hagi demostrat una eficiència fora de sèrie en la neteja dels llaços grocs de la ciutat però que, en canvi, hagin estat incapaços de mantenir la ciutat mínimament neta, em fa malpensar.

I malpenso en dos sentits: primer perquè no acabo d’entendre que pel govern de la senyora Marín sigui molt més greu tenir un llaç groc al carrer que tenir totes les parets amb pintades incíviques, els carrers amb un reguitzell de femtes de gos o els voltants dels contenidors com per muntar una gimcana.

I, segon, perquè a veure si al final resultarà que si l’Hospitalet no és una ciutat neta és perquè l’equip de govern no vol que ho sigui. Perquè ara, gràcies als llaços grocs, hem pogut comprovar que els serveis municipals funcionar, funcionen. I, com ja he dit en alguna altra ocasió, a veure si el que haurem de fer per tenir una ciutat neta és posar un llaç groc a cada femta de gos o a cada espai brut de la ciutat.

Sigui l’opció A o l’opció B la veritat és que totes dues em generen un sentiment d’injustícia que em costa de pair. Perquè, per molt que m’hi esforço, no acabo d’entendre com pot ser que alguns (i, especialment, els socialistes) creguin que el llaç groc que porto a la solapa de la meva jaqueta (i que portaré fins que deixin lliures els presos polítics) és perillós i ofensiu.

Amb aquest tipus d’actuacions, amb aquesta manera de perseguir i voler esborrar del mapa tot allò que ens recordi que estem deixant morir la democràcia, estem alimentant a un drac ferotge que quant més menja més gana té.

Sort que arriba Sant Jordi i la història ens diu que hi ha vegades que els dracs ferotges es converteixen en roses.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s