Presentació de l’autor

Benvinguts tots i totes a “El Racó del Demòcrata”,

Sóc el Marc Yáñez López, vaig néixer a L’Hospitalet de Llobregat l’any 1993. Tot i que dels 11 als 19 anys vaig créixer a Vitòria – Gasteiz, el que m’ha fet veure la política també “des de fora”. Tinc estudis en Lideratge i Comunicació Política i en Comerç i Marketing.

Actualment, estic experimentat la Comunicació Política al PDeCAT de L’Hospitalet de Llobregat, assessorant i treballant amb l’equip de Xarxes Socials.
Sóc un gran aficionat a tota classe d’esports. M’agrada molt la música, el cinema, la tecnologia, viatjar i el bon menjar.
Molts de vosaltres us preguntareu com he arribat fins aquí. Des de molt jove, m’ha interessat la política. Em motivava pensar com podia jo ajudar al meu país. No m’havia plantejat involucrar-me tan profundament fins fa poc temps, però la necessitat d’aportar em va fer pensar a associar-me al partit polític on actualment col·laboro.
21765181_352733941839810_4893613625394248110_n

Arran d’aquí, vaig decidir crear un espai web per tal de fomentar el debat polític, element clau en qualsevol democràcia.  Per fer-ho possible, he tingut la gran sort de poder comptar amb diversos col·laboradors, d’esquerres i de dretes, vermells, blaus, taronges i liles, que parlaran sobre temes dels quals són experts. En aquest punt, vull agrair a TOTS els col·laboradors la seva predisposició a sumar en aquest projecte.

L’essència d’aquest espai és crear un debat polític, basat amb la llibertat d’expressió i el respecte, així que us animo a tots a col·laborar en aquest espai deixant les vostres opinions a l’apartat de “Comentaris” que hi ha a la part inferior de cada article, així com al Twitter i/o al Facebook.

Per llegir els meus articles, premi aquí